78mil històries de Rubí és un recull documental escrit i gràfic sobre vivències de rubinencs i rubinenques i els seus records de llocs de la ciutat. A partir d'entrevistes personals, sorgeix un text íntim i proper que entrellaça les vivències amb la història. L'objectiu és donar a conèixer el patrimoni rubinenc d'una forma propera i humana.

Si vols participar, l'únic requisit és viure a Rubí o tenir-hi algun vincle. Remena les teves fotografies i els teus records i explica'ns-ho!

La participació en aquest projecte és oberta a tothom, gratuïta i voluntària. L'accés a les noves tecnologies a vegades no és fàcil per algunes persones, com per exemple la gent gran. Per aquest motiu, agraïm la col·laboració en la difusió d'aquest projecte i l'ajut en la participació a qui sigui necessari.

Per participar en aquest projecte, tan sols has de respondre l'entrevista, autoritzar la cessió de dades i enviar-nos les imatges que creguis oportunes per mail info@rubiguiem.com o per whatsapp 620565321. Una imatge val més que mil paraules, així que agraïm que ens facilitis fotografies, retalls de diaris, documents, i tot allò que creguis interessant.

A l'entrevista trobaràs algunes preguntes amb asterisc. Aquestes són de resposta obligatòria per les necessitats documentals. La resta de preguntes són optatives. A més a més, trobaràs un espai que pots omplir amb qualsevol altra informació que creguis convenient. Tingues en compte que trigaràs aproximadament entre 20 i 30 minuts en respondre l'entrevista i que no és possible guardar els canvis. Per aquest motiu, et recomanem que li facis una ullada i tinguis en ment allò que ens vols explicar abans de començar.

T'informem que, donat que aquesta entrevista és general per a tothom que hi vulgui participar, segons l'interès documental, ens posarem en contacte amb tú per demanar-te que responguis una segona entrevista personalitzada de forma totalment voluntària. Aquesta segona entrevista podrà ser virtual o presencial.

78mil gràcies!

Dades personals i cessió de dades

Aquestes dades són necessàries per a la cessió de dades, però no et preocupis, tan sols publicarem el teu nom de pila al relat.

CESSIÓ DE DADES

Les vostres dades cedides en aquest document seran incorporades a un arxiu documental digital, creat per RubiGuiem, de conformitat amb les prescripcions de la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (veure a: www.rubiguiem.com/políticadeprivacitat), i seran utilitzades per a la creació d’uns fons documental d’accés gratuït i públic.

 Us recordem que, d'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, teniu el dret de revocar, en qualsevol moment, el consentiment atorgat, així com exercir, davant RubiGuiem, els drets d'accés, de rectificació, cancel·lació i d'oposició de les vostres dades.

m, els drets d'accés, de rectificació, cancel·lació i d'oposició de les vostres dades.

Autoritzes la cessió de dades facilitades a RubiGuiem en aquesta entrevista?

Entrevista (part 1)

Vius a Rubí de tota la vida?

Entrevista (part 2)