Visites guiades regulars

IMG20201001165018.jpg

STOLPERSTEINE,

els deportats rubinencs a Mauthausen

Logo_Castell_Rubí.JPG
IMG20201001162758.jpg

Després de la guerra civil, onze rubinencs es van exiliar a França, sense saber que llavors començava el seu viatge cap a l'infern. L'horror de l'holocaust nazi també forma part de la història de Rubí. No oblidem.

Visita gratuïta cada

1º diumenge de mes a les 11h

Reserva obligatòria

 

 

Visita guiada

"Descobrir Rubí"

Aquesta visita està pensada per les persones que volen conèixer els aspectes més importants de la història i patrimoni de Rubí. Una visió general de la ciutat que permet descobrir dos mil anys d'històries i llocs tant emblemàtics com l'Esglèsia de Sant Pere, l'Ajuntament, l'Escardívol, el Celler Cooperatiu o l'Antiga Estació i els carrers i places amb més encant.

Visita guiada cada

últim diumenge de mes

a les 11h

10€ / adult

Visites guiades

al Celler Cooperatiu

Logo_Castell_Rubí.JPG

El Celler Cooperatiu és un edifici modernista únic a Rubí que permet descobrir el passat vinícola de Rubí a través de la seva història

Visita gratuïta cada

3º diumenge de mes a les 12h

Informació i Condicions

 

 

  • Totes les visites són guiades per Guies Oficials de Catalunya, habilitats/des per la Generalitat.

  • Les visites guiades es realitzaran seguint la normativa establerta pel PROCICAT en quant a mesures de prevenció sanitària: aforament limitat, inscripció prèvia, distància social, ús de mascareta i gel hidroalchòlic, recorreguts adaptats a espais segurs, etc.

  • En cas d'anul·lació per falta d'inscrits o per causes climàtiques, s'avisarà amb un mínim de 24h via e-mail o telèfon i es propossarà una nova data.

  • Es recomana presentar-se 10 minuts abans al punt de trobada per tal de començar puntuals.

  • Cada visita guiada té una tarifa diferent, depenent de les característiques d'aquesta.

  • Els nens i nenes menors gaudeixen de gratuitat, excepte quan es tracti d'activitats especialment dirigides a ells i elles.

  • En el cas de tenir places reservades i no poder assistir, es prega que ens aviseu amb tota l'antelació possible per poder oferir-les a altres persones.

  • Per reservar les vostres places, si us plau, posseu-vos en contacte amb nosaltres indicant dia de la visita, número d'assistents i un telèfon de contacte.