top of page

 Visites guiades per a Grups

Visita guiada Ca n'Oriol www.rubiguiem.com.jpeg

MÉS DE VINT VISITES PER DESCOBRIR RUBÍ

 Visites guiades d'autora

Natalia Giménez RUBIGUIEM

Sóc la Natàlia, rubinenca enamorada de la meva ciutat i apassionada de la meva professió.

Desde petita vaig voler ser guia. La meva formació està relacionada amb el turisme, la història i la arqueologia i la gestió cultural. I segueixo estudiant cada dia perquè m'encanta aprendre... que per això estem a la vida.

Estic convençuda que Rubí és molt més que allò que s'en diu. Estic convençuda que si descobrim, valorem i protegim el seu patrimoni i la seva història, Rubí serà molt més que allò que s'en diu.

Fa cinc anys que vaig engegar el projecte de la meva vida: RubíGuiem. I des de fa cinc anys que m'entusiasma cada dia més. M'apassiona investigar, fer recerca històrica, entrevistar a les persones que m'obren les portes de casa seva i volen explicar la seva història perquè no quedi en l'oblit. M'apassiona crear rutes que fan veure Rubí diferent, sorprenent i captivador als mateixos rubinencs i rubinenques.

M'encanta veure com no estic sola en aquest projecte, sinó que cada dia que passa, us afegiu més i més persones. Aquells i aquelles que m'ajudeu en les recerques, que us deixeu fer mil i una preguntes, els i les que veniu a les visites i repetiu i m'encoratgeu a continuar, les persones que seguiu les publicacions i els articles. Les professionals amb qui fem col·laboracions, etc.... RubíGuiem som un munt de gent!

Així que, gràcies per fer vostre el meu projecte.

bottom of page