top of page

POLÍTICA DE PRIVACITAT

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT


RubiGuiem, nom comercial propietat de Natalia Giménez Bautista amb NIF 46829398H, Correu electrònic: info@rubiguiem.com, en endavant RubiGuiem, com a responsable del tractament, de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril del 2016 (RGPD) relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals, i per la Llei 34/2002 d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSICE), l’informa que té implementades les mesures de seguretat necessàries, tant tècniques com organitzatives, per garantir i protegir la confidencialitat, integritat i disponibilitat de les dades introduïdes.
 

FINALITAT I LEGITIMACIÓ DEL TRACTAMENT


RubiGuiem l’informa que serà el responsable del tractament de les dades personals i de la informació que ens faciliti en emplenar qualsevol formulari electrònic disponible a la web, amb la finalitat de poder gestionar la petició sol·licitada per vostè com a usuari. Així mateix i, d’acord amb el que estableix l'article 21 de la Llei 34/2002 d'11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, sol·licitem el seu consentiment exprés per enviar-li newsletters, així com publicitat o promocions de productes, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica o postal. L’informem que podrà donar-se de baixa d'aquestes comunicacions en qualsevol moment mitjançant remissió de la seva petició al correu electrònic: info@rubiguiem.com. Emplenant i enviant els corresponents formularis d'aquesta pàgina web, l'usuari accepta i autoritza al fet que les seves dades personals siguin objecte de tractament per part de RubiGuiem. En cas que vostè inclogui en els formularis d'aquesta pàgina web dades de caràcter personal, RubiGuiem haurà d'obtenir el seu consentiment i informar-lo de tots els continguts esmentats en els paràgrafs anteriors amb caràcter previ a la seva inclusió.
 

DRETS DELS USUARIS


RubiGuiem informa a l'usuari que podrà exercir gratuïtament els següents drets: Podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials. Dret d’accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades o oposició al seu tractament. Dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control (aepd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent. L'usuari podrà exercir aquests drets, mitjançant un escrit, en què indica la sol·licitud, nom i cognoms i correu electrònic. Aquesta informació s’enviarà per correu electrònic a info@rubiguiem.com.
 

CESSIÓ I CONSERVACIÓ DE DADES


RubiGuiem informa als usuaris que les dades personals es conservaran mentre existeixi un interès mutu per mantenir la finalitat del tractament i quan ja no siguin necessàries per a tal finalitat, se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimització de les dades o la destrucció total d’aquestes.
 

LEGISLACIÓ


La llei aplicable en cas de disputa o conflicte d'interpretació dels termes que conformen aquesta Política de Privacitat, així com de qualsevol qüestió relacionada amb els serveis del present web, serà la legislació i jurisdicció espanyola a la qual se sotmeten expressament les parts, sent competents per la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb el seu ús els Jutjats i Tribunals de Barcelona.

CANVIS EN LA PRESENT POLÍTICA


RubiGuiem es reserva el dret a modificar la present política de privacitat per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials.

PROPIETAT


LLEI DE SERVEIS DE LA SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ I DE COMERÇ ELECTRÒNIC

Aquest espai web és propietat de Natalia Giménez Bautista amb NIF: 46829398H. Pots contactar amb l’empresa mitjançant el formulari.

NOTA LEGAL / AVÍS LEGAL


El web de RubiGuiem té com a objectiu facilitar a l’usuari general informació sobre les activitats i els serveis que presta, així com la venda d’aquests als seus clients potencials. RubiGuiem es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment i sense avisar prèviament, modificacions a la informació de la web o a la seva configuració i presentació.

El copyright del material contingut en aquest espai web és propietat de Natalia Giménez Bautista, i la seva reproducció i/o distribució queda expressament prohibida sense el consentiment previ i explícit de RubiGuiem, per escrit o mitjà electrònic verificat. Les imatges, logotips i els noms comercials de RubiGuiem són marques registrades propietat de Natalia Giménez Bautista.

L’accés a aquest espai web implica l’acceptació del fet que RubíGuiem no serà responsable dels danys o perjudicis que es puguin derivar d’aquest accés, o com a conseqüència de l’ús de la informació continguda al web, incloent l’accés a altres espais d’Internet mitjançant connexions amb o des d’aquest espai web.

bottom of page